Hogyan fogytam le 8 hónap alatt 30kg-ot?

Okos Fogyás Dietsmart

Okos Fogyás Dietsmart

Te mitől félsz?

Félelem az ismeretlentől

2022. május 15. - OkosDiéta

Amikor ott álltam a 116 kg-os pehelysúlyommal, sorra vettem hogy mi az amit meg kell tennem ahhoz hogy elérjem az álomsúlyomat. Le kell mondanom erről, vagy arról, új dolgokhoz hozzászokni, megtervezni a hetemet, persze hogy én is féltem. Féltem az ismeretlentől, attól hogy az előttem álló feladatokat nem tudom majd megcsinálni, mi lesz ha valami nem sikerül, és hogy nem e időpocsékolás lesz az egész. De nem adtam fel.

Használtam meditációkat, megerősítéseket, kitaláltam mit kell rögtön felkelés előtt csinálni, de az esti lefekvés előtti tennivalókat is leírtam. Szépen a félelem kezdett átalakulni egyfajta megszállottsággá, és ezt inkább egy olyan kihívásnak fogtam fel amit mindenképpen végig kell hogy csináljak , mert más út, vagy más esély nincs. Itt meg kellett tanulni nemet mondani jó néhány esetben, és el kellett fogadni az új életemet, egyszerűen úgy ahogy van.

Pokol, vagy mennyország

 

Attól függ hogyan éljük meg. De miért élünk meg valamit tragikusan, ha lehetne pozitívan, örömmel, újrateremtve, újra alkotva meg új önmagunkat. Mondhatnánk hogy ez mindenkinek saját magányügye. De az tanulható, méghozzá elég könnyen el lehet sajátítani. Nem állítok kisebb dolgot, mint hogy bizony minden ami a gondoltainkhoz és érzéseinkhez köthető, az befolyásolja egészségünket, életünket, és ez mára bizonyított tény.

És ha már van választásunk, miért ne válasszuk azt amivel szárnyalhatunk, amivel jobbá, könnyebbé tehetjük életünket, és mások életét. Legyünk egy kicsit pozitívabbak, éljünk e csodálatos lehetőség "mellékhatásaival", mert a beteg test meggyógyítható, ha kezeled a tudatodat, és a tudatos gondolkodás is fejleszthető, ha úgy tekintünk rá mint egy izom. Csak némi gyakorlás és kitartás kell hozzá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okosdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr8517828449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása